Svi posetioci web sajta CDR (www.cdr.rs) prihvataju da se pristup sajtu odvija pod sledećim uslovima:

 • Ovaj web sajt i sve informacije na njemu imaju jedino i isključivo informativnu svrhu.
 • Opis pojedinačnih proizvoda na web sajtu sadrže samo osnovne informacije.
 • CDR će se truditi da svi podaci koji se nalaze na sajtu budu tačni i ažurni. Ipak, CDR ne garantuje tačnost i ažurnost ovih podataka niti preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu.
 • CDR zadržava pravo da na svom sajtu postavi linkove ka drugim sajtovima koje smatra odgovarajućima. Međutim, CDR nije odgovoran za sadržinu tih sajtova.
 • CDR zadržava pravo da izmeni ili ukloni bilo koju informaciju sadržanu na sajtu, u bilo koje vreme, po sopstvenom izboru i bez prethodnog obaveštenja.

Poručivanje robe:

Poručivanje robe je prvi korak u kupovini preko našeg sajta. Da biste poručili robu putem našeg sajta, morate biti registrovani korisnik. Registrovanjem ćete dobiti korisničko ime kojim ćete ubuduće pristupati sajtu prilikom poručivanja. Pošto odaberete proizvode i smestite ih u korpu, robu možete platiti na sledeće načine:

 • platnom karticom (još uvek nedostupno)
 • plaćanjem predračuna koji ćemo vam poslati nakon vaše porudžbine, ukoliko se odlučite da platite gotovinski CDR zadržava pravo da otkaže kupoprodaju ukoliko se učini da je došlo do nekih nepravilnosti u procesu naplate. Isporuka robe se vrši isključivo ako je proizvod u potpunosti plaćen.
 • plaćanje pouzećem

Plaćanje:

Savet: CDR savetuje kupce da robu plaćaju pouzećem, jer tako izbegavaju plaćanje raznih provizija i komplikacije prilikom povrata novca kod neuspelih kupovina ili povrata robe a takođe robu plaćaju u trenutku preuzimanja a ne dan ili dva ranije!

Sve cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši u domaćoj valuti. Ukoliko se odluči za plaćanje karticom, kupac je odgovaran da na sajtu ostavi ispravne brojeve platnih kartica. "Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu."

Ukoliko se odlučite za gotovinsko plaćanje putem predračuna, CDR neće tražiti podatke o vašoj kartici.

Nakon poručivanja artikla sa našeg sajta, i odabira plaćanja putem kartice, očekujte da vas kontaktira osoba iz naše firme da bi potvrdili porudžbenicu.

Ukoliko se odlučite za plaćanje predračuna, predračun će Vam biti poslat na ostavljenu mail adresu, bez prethodnog kontaktiranja.

Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem, robu ćete platiti kuriru prilikom preuzimanja robe.

 

CDR zadržava pravo na izmenu cena i dostupnost artikala bez predhodnog obaveštenja. Ipak CDR neće menjati cene nakon izvršene potvrde vaše porudžbine.

Isporuka robe:

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije i ne može se isporučivati van granica ove zemlje. CDR se obavezuje da ce roba biti isporučena najkasnije 5 radnih dana od dana poručivanja. Sva roba koje je naručena do 12h svakog radnog dana, biće dostavljena najkasnije u roku od 2(dva) radna dana na adresu kupca.Uobičajeno vreme isporuke je 24 časa za sve gradove i veća naselja na teritoriji Srbije.
Do odstupanja i produženja moze doći ukoliko primalac nije na adresi kod pokušaja isporuke, ne javlja se na broj telefona koji je ostavio prilikom prijavljivanja na sistem, loših vremenskih uslova ili nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.Usluga isporuke se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku(videti tabelu) kurirske službe prema ugovoru koji je potpisan od strane CDR Vaša obaveza je da pošiljku po prijemu proverite, i u roku od 24h prijavite eventualne nepravilnosti.

Aktuelan cenovnik usluge:

Težina (Kg) Cena
do 2 180, 00 Din.
2-5 195,00 Din.
5-10 520,00 Din.
10-20 680,00 Din.
20-30 780,00 Din.
30-50 1.040,00 Din.
50-70 1.410,00 Din.
70-100 1.900,00 Din.

Ukoliko je maloprodajna cena poručene robe u pojedinačnoj pošiljci veća ili jednaka 2.000,00 din. CDR snosi troškove isporuke.

Privatnost podataka:

Da bismo uspešno obradili porudžbinu i poslali Vam je na kućnu adresu potrebni su nam sledeći podaci: ime i prezime, adresa, grad, e-mail i telefon. U ime CDR obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u CDR-u odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Garancija kvaliteta:

CDR garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke. Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac. Garantni rok počinje danom prodaje uređaja, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca. Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.

Reklamacije i povraćaj robe:

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

 1. Reklamacija prilikom instalacije ili prvog puštanja - Ukoliko se prilikom instalacije ili prvog puštanja u rad konstatuje da je isporučeni prozvod oštećen, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. Davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, CDR je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.
 2. Reklamacija u garantom roku - Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda. Rok za povraćaj novca i utvrđivanje verodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja robe je 45 dana od prijema robe na servis. Nakon toga, ovlašćeni servis za taj proizvod donosi odluku da li će se kupcu dati nov proizvod ili će se uslovi korišćenja izvršiti povraćaj novca. Za uvažene reklamacije CDR u potpunosti snosi troškove transporta.

Prilikom reklamacije robe u garantnom roku, kupac je dužan:

 • da reklamirani proizvod prodavcu donese u originalnoj ambalaži ,
 • da prodavcu podnese na uvid original garantnog lista ili fiskalni račun o kupovini,
 • da prodavcu iznese precizan opis funkcionalne neispravnosti proizvoda.

Reklamacije na funkcionalnu ispravnost proizvoda, u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad, biće prihvaćene samo ako se reklamirana roba vraća kompletna, neoštećena, u originalnoj ambalaži i ako je ovlašćeni serviser potvrdio navode kupca.

U Garanciju ne ulazi:

 • Oštećenja prouzrokovana prilikom transporta nakon isporuke, oštećenja zbog nepravilne montaže ili održavanja, mehanička oštećenja nastala krivicom korisnika, oštećenja zbog varijacije napona električne mreže, udara groma i pratećih pojava.
 • U garanciju ne ulaze softverski proizvodi (igre i softver) u smislu da garancija ne postoji ako se u kutiji igre ili drugog softvera ne nalazi kod za aktivaciju, registraciju itd. osim ako se ne ispostavi da se sa celom pošiljkom nije desio isti problem (npr. celoj pošiljci nedostaju kodovi). Ako se dese takvi izolovani slučajevi krajnji korisnik mora da se obrati Steam-u, Origin-u ili Uplay-u, objasni problem i zatraži rešenje. Takođe u garanciju ne ulazi softverski proizvod (igre i softver) koji ne radi na računaru krajnjeg korisnika zbog nezadovoljavanja minimalnih hardverskih ili softverskih uslova da bi takav softver mogao da radi.
Kupac je dužan:
 • Da pre kupovine određenog softvera proveri da li može da ga pokrene na svom računaru.
 • Da prilikom preuzimanja robe ustanovi kompletnost i fizičku neoštećenost robe – uređaja koji preuzima, jer naknadne reklamacije po navedenim elementima neće biti prihvaćene.


Povrat robe poručene preko sajta:

Zakon u slučaju prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem, da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod isporučen. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Saglasnost i promene uslova:

Korišćenje naših usluga podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. CDR se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova biće objavljene na sajtu.

Hvala na poverenju!
CDR
Adresa: Cara Lazara 2, 26000 Pančevo
Šfra delatnosti: 52450
Maticni broj: 55449481
PIB: 101053601
tel: +381 13 351 059
e-mail: info@cdr.rs

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing