Da biste mogli da igrate Ubisoftove igre potrebno je da na vašem računaru imate instaliranu Uplay klijent aplikaciju i kreiran Uplay nalog a potom igru instalirate sa diska ili je downlodujete sa interneta.

1. Instalacija Uplay klijenta i registrovanje naloga

Klikom na Uplay logo na vrhu ekrana otvara vam se Ubisoftova strana sa koje možete skinuti Uplay aplikaciju. Aplikaciju skidate klikom na dugme Download Uplay on PC koje se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana.

 

 

 

U prozoru koji vam se pojavio klknite na dugme Save File i počeće instalacija aplikacije. Ukoliko nemate kreiran Uplay nalog u sledećem prozoru klknite na dugme Create a new account.

 

 

Pošto klknete na dugme Create a new account otvoriće vam se sledeći prozor.

 

 

Pošto popunite neophodna polja: Username, Password, Email... kliknite na dugme REGISTER i nalog će biti kreiran. Ostalo je još samo da potvrdite Email adresu klkom na link u emailu koji vam je Ubisoft poslao na vašu email adresu koju ste uneli prilikom registracije.

Imajte na umu da vam UBISOFT neće dozvoliti da igrate igru ako imate manje godina nego što je to dozvoljeno po PEGI klasifikaciji!!!

 

Sada se možete ulogovati na vaš Uplay nalog, unoseći vaš email i password koje ste uneli prilikom registracije.

 

 

2. Instalacija Ubisoft igara

 

Pošto ste se ulogovali na vaš nalog klikom na dugme LOG IN dobijate sledeći prozor.


 

 

 

Klikom na dugme ACTIVATE PRODUCT dobijate sledeći prozor na kom u polju Activation Code unosite kod koji ste kupili ili dobili kupovinom igre na disku.

 

 

Nakon unosa koda kliknite na dugme ACTIVATE posle čega će početi instalacija igre. Igra će se pojaviti u prozoru GAMES u gornjem levom uglu ekrana odakle i pokrećete igru kada hoćete da je igrate.

 

 

AktivacijaPc igraUplay